Kom-i-gang med moderne informasjonsbearbeiding - rett informasjon til rett person til rett tid  - workshops over 2 dager
​Vi leverer workshops der vi sammen med dere skaper en handlingsplan for å ta i bruk moderne digitale løsninger innen:

  • Microsoft BI - forretningsløsninger fra Microsoft med bruk av data fra ulike datakilder som ender opp som fornuftig informasjon hos de rette brukerne

  • BigData og Maskinlæring - som gjør at dere får effektive verktøy som er tilpasset bedriften/organisasjonen, og ikke  - som ofte er tilfelle i dag - der bedriften må tilpasse seg verktøyet og får løsninger som er alt for store for behovene. Vi jobber spesielt mot SMB-markedet.

  • Office 365 - for å skape gode løsninger for brukerne. I dag er det for mange løsninger som er skapt på teknologiens alter - uten at brukerne har sittet i førersetet. Vi kaller det moderne "knowledge management" på brukernes premisser. DataVett har lang erfaring i å skape kundeløsninger som er optimale for brukerne.

  • Digital markedsføring - for å utnytte det potensialet som ligger i koplingen mellom sosiale medier, BigData og maskinlæring. Det er enklere enn man ofte tror.

Kontakt oss

 Adresse. Vollen Skog 5, 1390 Vollen

Tel. 913 84 579

© 2018 Created by Roger Kyrrø