• Chatbot. Vi har laget en halvferdig chatbot som vi tilpasser til dine mål. «Boter er de nye appene», sa Microsoft-sjef Satya Nadella for et par år siden. En chatbot er rett og slett et slags dataprogram som du kan samhandle med ved å bruke helt vanlig språk. Microsofts stemmeassistent, Cortana,  er en chatbot mange kjenner til fra før.
    En enkel vær-chatbot kan for eksempel svare "Det blir sol  og ti grader" når du nettopp har spurt "Hvordan blir været i morgen?".
    Boten er bare halvferdig fordi den er basert på maskinlæring og må trenes opp til å gjøre det du vil at den skal gjøre.

  • For SMB-markedet:Slik tar du i bruk Office365, PowerBI eller Maskinlæring med BigData. Vi har laget en fremdriftsmal for å få deg effektivt i gang med eller komme videre med å gjøre om informasjon til målbare resultater. Fremdriftsmalen bruker vi i en to-dagers workshop som resulterer i en konkret handlingsplan. Svært ofte er det ikke mye som skal til for å gå fra handlingsplanen til et ferdig resultat. Det skyldes at mye av arbeidet allerede er gjort siden verktøy for å bruke maskinlæring i dag er lett tilgjengelig. DataVett bruker særlig verktøy fra Microsofts skyløsning, Azure.

Kontakt oss

 Adresse. Vollen Skog 5, 1390 Vollen

Tel. 913 84 579

© 2018 Created by Roger Kyrrø